Welkom in de wereld van Twenty5

Twenty5 richt zich op de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Zo is Twenty5 gespecialiseerd in webdesign, online marketing en grafisch vormgeving. Twenty5 zorgt ervoor dat u online met de juiste doelgroepen in contact kan komen.

Interesse in onze diensten? Neem dan een kijkje op één van de onderstaande pagina's of vraag een offerte aan middels het contactformulier.

Webdesign

Net gestart met uw nieuwe bedrijf? Of heeft uw website een opknapbeurt nodig? Neem dan contact op met Twenty5. Twenty5 maakt websites met een responsive webdesign. Dit kan met HTML/CSS, maar bijvoorbeeld ook met een CMS-systeem, zoals Wordpress. Twenty5 biedt ook verschillende onderhoudspakketten aan.

Online Marketing

Wilt u met uw bedrijf of sportclub de overstap maken naar de online wereld? Wilt u social media meer inzetten? Of professionaliseren? Twenty5 gaat aan de slag met een social media strategie of kan voor uw bedrijf social media onderhouden. Ook biedt Twenty5 diensten aan op gebied van video editing en e-mail marketing.

Grafisch Vormgeving

Het visualiseren van de kernwaarden en -competenties van uw bedrijf naar een consistente huisstijl en logo kan bijdragen aan een sterke merkidentiteit. Twenty5 biedt verschillende diensten aan op gebied van grafisch vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen van een logo, huisstijl, CV of visitekaartjes.

CHOOSE YOUR LANGUAGE