Speeltijden en contributie

Sinar'75 speelt badminton in de Kruitmolen in Middelburg. We hebben ongeveer 110 leden en twee speelavonden. Het is een grote, gezellige vereniging met leden van allerlei niveaus: zowel actieve competitiespelers, enthousiaste beginners als mensen die vooral voor de gezelligheid een shuttle komen slaan. Dus of je nou wel of niet kunt badmintonnen, als je het zou willen dan is er bij Sinar een plek voor jou!

Onze speeltijden:

  • Maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur (senioren)
  • Donderdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur (jeugd)
  • Donderdagavond van 20.15 uur tot 22.30 uur (senioren)


 

Wij spelen in sporthal 'De Kruitmolen' te Middelburg.
Adres: Kruitmolenlaan 127 - 4337KP Middelburg

Contributie

Contributie junioren
(t/m 17 jaar):

€21,50 per kwartaal
plus bondscontributie: ca. €14,- per jaar

Contributie senioren
(vanaf 18 jaar):

€29,50 per kwartaal
plus bondscontributie: ca. €20,- per jaar

IBAN rekeningnummer:

NL21INGB0006458581

De kosten zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Wil je het zeker weten? Vraag het de secretaris. Zijn er per adres meerdere gezinsleden lid? Dan krijgen de tweede, derde enz. een korting van €2,50 per kwartaal.

 
 
 

De geschiedenis van Sinar '75

Eind 1975 besloten een aantal mensen, geboren in Nederlands Indië, om een vereniging op te richten. Deze vereniging moest iets te maken hebben met de integratie van sport en cultuur en Nederlands Indië. De naam van de vereniging werd "Cultuur-, recreatie en sportvereniging Sinar '75". Sinar is het Indische woord voor lichtschijnsel en is de afkorting voor "Samen Indische Nederlanders als Repatrianten". Het doel van de vereniging was:

  • Het beoefenen en bevorderen van de badmintonsport, de tennissport en zaalvoetbalsport
  • Het bevorderen en uitdragen van de Indische-Nederlandse cultuur door het beoefenen en uitdragen van Pencak Silat (een gevechtssport), een dansgroep Melati en het organiseren van feestavonden

In de beginjaren zijn de leden enthousiast aan de slag gegaan om het doel van de vereniging uit te dragen. In kleine gymzaaltjes werd gesport, leden namen deel aan de competitie, er werden toernooien georganiseerd en de dansgroep trad bij verschillende gelegenheden op.

Door gebrek aan bestuurders voor de totale vereniging is in 1987 besloten om de vereniging op te splitsen. Eén van de nieuwe verenigingen werd badmintonvereniging Sinar '75. Deze vereniging heeft volgens de statuten tot doel het doen beoefenen en het bevorderen van de badmintonsport in al zijn verschijningsvormen.

 
 
CHOOSE YOUR LANGUAGE