zeeland refinery

Wooninterieur Lavoir

Michelle Haarmode

Bowling de Kruitmolen

Maras Massage

De Bloemenman

Start

Sjuttelpraets

Nieuws, evenementen en avonden zonder badminton

Start nieuwe seizoen 2018/2019 op maandag 20 augustus 2018

Eindeseizoensfeest 6 juli 2018

Sinar ‘75
Einde seizoenfeest

Het badmintonseizoen 2017/2018 zit er bijna op. We sluiten het af met een goed verzorgde BBQ, deze keer bij Uitspanning Oranjezon, gelegen tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle.
Om nog een beetje in de sportieve sfeer te blijven hebben we voorafgaand aan de BBQ in het prachtige natuurgebied van Oranjezon een wandeling uitgezet, onder begeleiding van een ervaren natuurgids.

We willen met de wandeling starten om exact 17.30 uur bij de ingang van het waterwingebied.
Om 19.00 uur willen we bij Uitspanning Oranjezon starten met de BBQ.

Graag voor vrijdag 29 juni doorgeven aan Gezinus Schrage of je mee wil met de rondwandeling en/of de BBQ.

Dit kan via de mail (g.schrage@rud-zeeland.nl)

Zomeravond badminton 2018 op de donderdagen van 12 juli t/m 16 augustus

Op de donderdagen van 12 juli tm 16 augustus is er in de Sprong gelegenheid om zomeravond badminton te spelen van 19.30-22.00 uur. Voor de leden van Sinar 75 is het gratis, niet leden betalen 2 euro per persoon per avond.
De donderdagen in augustus zijn helaas door de gemeente Middelburg nog niet geaccepteerd, maar we verwachten geen problemen.

ALV 23 maart 2018

De algemene leden- vergadering is 23 maart gehouden in de Kruitmolen. Voorafgaand aan de vergadering hebben we kunnen genieten van de kookkunsten van onze medespeler Coco; hij had heerlijke originele Indonesische gerechten gemaakt. Nogmaals bedankt Coco voor je kookkunsten. Het smaakte overheerlijk. Belangrijke wijziging in de vergadering, na stemming, is dat er een bijdrage gevraagd gaat worden aan de belangstellende senior trainees. Dit is de extra training gegeven door Oscar Bax.

Huldiging jeugd kampioenen 2018

De jeugdspelers van Sinar’75 zijn op 15 maart in het zonnetje gezet na het behalen van de kampioenstitel in hun poule. Het team had geen wedstrijd verloren en alles werd gewonnen met dikke cijfers. Als prijs bieden we ze een lekker patatje aan bij de beste friettent van Middelburg. Volgend jaar komen ze in een hogere speelklasse uit dus zullen ze er weer tegenaan moeten. Maar met de hulp van de twee trainers moet dit geen probleem opleveren voor hen.

Laatste beschuitbustoernooi seizoen 2017/2018

Afgelopen 28 mei was er weer een beschuitbustoernooi dat erg goed bezet was. Ook het kampioensteam en de trainster van de jeugd hebben deze avond lekker meegespeeld. Na afloop van het toernooi werden er weer veel prijzen verloot, beschikbaar gesteld door een nieuwe sponsor “De Bloemenman uit de St. Jans straat en door Maras Massage. Hartelijk dank, sponsors, voor jullie spontane bijdrage.

Aankomende evenementen

11 sep 2017

Trainingsprogramma START

Het Trainingsprogramma 'START' van 15 weken, voor nieuwsgierige en beginnende badmintonners, begint vanaf 11 september weer! Het trainingsprogramma wordt gegeven door Adri Hoff.

Aanmelden kan bij Gezinus Schrage.

Voor meer informatie klik het START logo:

Start

6 jul 2018

Eindeseizoensfeest

6 juli: eindejaarsfeest, We gaan dit jaar naar uitspanning Oranjezon voor een heerlijke BBQ. Vooraf is voor de liefhebbers een wandeling met gids in het waterwingebied, programma volgt.

Geen badminton op de volgende dagen

Eerst speeldagen

Laatste speeldagen

De speeltijden zijn: