Aanmeldformulier speelavonden

"Iedereen vanaf achttien jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Badminton wordt niet tot de teamsporten gerekend, maar de 1,5 meter moet binnen de sport wel worden gehandhaafd. Dit komt er op neer dat er geen dubbels gespeeld mogen worden, maar voor de senioren wel een single-training kan worden verzorgd met als maximum 30 personen". We zijn beperkt zijn in het aantal spelers dat tegelijkertijd mag spelen (10 banen à 2 personen) omdat de senioren alleen mogen enkelen. Daarom zullen we vanaf vandaag met inschrijvingen moeten gaan werken.

Via het onderstaande formulier kunnen jullie op de dag van de speelavond aangeven of je komt enkelen. Dit kun je doen tot 17.00 op de desbetreffende dag. Hier moeten we de regel hanteren: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je kunt niet de hele periode van 4 weken vooraf inschrijven. Op de speelavond zelf kun je een partner uitnodigen om te enkelen. Uiteraard verwachten we dat de 10 bankzitters ook aan bod komen.

Er mogen 30 man maximaal aanwezig zijn in de zaal. Dus vanaf inschrijving nummer 31 val je buiten de boot.

Nieuwe aanpassing: Met ingang van 16-11 worden beide speelavonden een half uur verkort. Dat betekent dat er op maandag gespeeld kan worden van 19.00 uur tot 21.30 uur en op donderdag tot 22.00 uur.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
CHOOSE YOUR LANGUAGE