Beste leden en Starters,

Zoals maandag 14 december bekend gemaakt werd, kunnen we helaas niet meer badmintonnen tot en met 19 januari. De eerste speelavond wordt dan hopelijk donderdag 21 januari. Onder welke speelcondities dit plaats gaat vinden is op dit moment nog niet duidelijk. Tegen die tijd zal er weer een nieuwe nieuwsbrief uitgeven worden met de dan geldende richtlijnen.

Wat zijn de beperkingen concreet:
– Geen badminton tot en met 19 januari;
– Ook voor de jeugdspelers geen mogelijkheid om te blijven badmintonnen. De sporthal is gesloten.

Graag wil ik iedereen een compliment geven voor de wijze waarop er is gebadmintond de laatste maanden. Alle richtlijnen zijn goed opgevolgd en daardoor konden we blijven spelen tot 14 december jl. Dat spelen was verre van ideaal maar de senioren konden in ieder geval enkelen en de jeugd heeft nagenoeg geen hinder ondervonden van de coronamaatregelen. De gemiddelde opkomst was zeker niet slecht te noemen.

Ook na 19 januari zullen er wel beperkingen blijven, want de hoop dat Corona dan de wereld uit is, lijkt me wat hoog gegrepen. De vaccinaties zijn dan nog zeker niet afgerond.

Beste badmintonvrienden… het ga jullie goed! Namens het bestuur wil ik iedereen een vrolijk kerstfeest en een (nu geldt het meer dan ooit) GEZOND 2021 toewensen. Een traditionele nieuwjaarsborrel zit er niet in, maar hopelijk kunnen we weer spelen op 21 januari. Duimen maar!

Paul Paree

Update: Tot ten minste 9 februari geen badminton i.v.m. de corona maatregelen.

 

CHOOSE YOUR LANGUAGE